Byt k prodeji, Budapešť II obvod

Hlavní stránka » Byt k prodeji, Budapešť II obvod » Byt k prodeji, Budapešť II obvod

264 000 000 Ft

€663 884
Údaje inzerenta

Hortobágyi Zsuzsanna

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
Budaligeten panorámás, elegáns, új építésű lakások!
II. kerület kertvárosi részén a legmagasabb műszaki színvonalon épülő, 3 szintes társasházban panorámás lakásokat kínálunk megvételre.
Az ingatlanok jól átgondolt alaprajzzal, jó elrendezéssel, élhető, tágas terekkel tervezték, szintenként 1 lakás kerül kialakításra, méretük nettó 115 négyzetmétertől - 150 négyzetméterig (+ teraszok) terjed.

Az utcaszinten elhelyezkedő lakás nagy terasszal és kerthasználattal, a középső szinten lévő két terasszal és hatalmas kerttel, a Penthouse lakás nagy méretű terasszal kerül kialakításra
A garázsszintet a lakószintekkel lift köti össze.
Minden lakás saját hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amely télen padló és mennyezetfűtéssel fűt, nyáron mennyezethűtéssel hűt, így biztosítva az egyforma hőmérsékletet évszaktól függetlenül alacsony fenntartási költség mellett.

A garázsszinten 6 db gépkocsi részére teremgarázs beálló és 3 db nagyméretű 14 és 15 négyzetméteres tároló kerül kialakításra.

Átadás: 2024. IV. negyedév.
A hirdetésben szereplő ingatlan Penthouse lakás, 115 négyzetméter területű + 56 négyzetméter erkély – terasz tartozik hozzá. Nappali-amerikai konyha, 4 hálószoba, 2 fürdő került kialakításra.
A garázs vételára 7,5 Millió Ft/db, a tároló 15 négyzetméteres 14,5 Millió Ft.

Az utca csendes, átmenő forgalomtól mentes!
A környék jó infrastruktúrával ellátott. tömegközlekedés a közelben, és pár percre található a Francia Óvoda- Iskola és más nagyhírű magyar és nemzetközi tanintézet, valamint a Hidegkúti uszoda és szabadidő park.
Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen. A műszaki dokumentációt kérésre küldöm e-mailben.

Referencia szám: LK025710-NOK

údaje Byt

1. poschodí

Cihla

Není zadáno

Ve výstavbě

Dvojnásobný komfort

Novostavba

137 Čtvereční metr

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

panoramatický

Mapa