Byt k prodeji, Budapešť III obvod

Hlavní stránka » Byt k prodeji, Budapešť III obvod » Byt k prodeji, Budapešť III obvod

69 900 000 Ft

€181 295
Údaje inzerenta

Cséri Katalin

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
Gyönyörű Panorámával, Buda különösen szép, közlekedés szempontjából mégis könnyen megközelíthető helyén, a 3. kerületben Eladóvá vált egy 43 m2-es lakás, egy 2 lakásos társasház felső szintjén. A lakáshoz tartozik egy 60 m2 -es terasz valamint egy 100 m2-es kert is. A teraszról valamint az erkélyről elénk tárul egész Budapest. Elhelyezkedésének köszönhetően a nap teljesen körbejárja az épületet. A telek adottságaiból adódóan a lakás ÖRÖKPANORÁMÁVAL rendelkezik! A terasz a szomszédos házak példája alapján igény szerint beépíthető, növelve így a lakóteret. A lakáshoz tartozik egy 44 m2-es garázs + tároló rész, mely igény szerint megvásárolható +15 MFt-ért.
A lakás elrendezését tekintve a következő helyiségekből áll: Közlekedő-Előszoba-Nappali+Amerikai konyha-Szoba-Fürdő WC-vel-Erkély-Terasz.
Ez az ingatlan valóban páratlan a maga nemében. Különleges elhelyezkedése miatt igazi gyöngyszem.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeimen.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK050148

údaje Byt

1. poschodí

Cihla

S cirkulačním okruhem

Dobrý

S veškerým komfortem

11-20 let starý

43 Čtvereční metr

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

panoramatický

Mapa