Byt k prodeji, Budapešť VI obvod

Hlavní stránka » Byt k prodeji, Budapešť VI obvod » Byt k prodeji, Budapešť VI obvod

144 200 000 Ft

€368 694
Údaje inzerenta

Zalai Mónika

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
Új, épülő Lakásaink Budapest belvárosában, a világörökség részét képező negyedben találhatóak.
A békés csendes utcából bármerre is indulunk, körül vesz minket a belváros sajátos hangulata kínálva ezerféleségét a szórakozásnak,kikapcsolódásnak, szellemi tápláléknak, kulináris élvezeteknek.
A kapun kilépve és jobbra fordulva máris a Király utcán vagyunk, ami mára már Budapest egyik nevezetessége méltón kiérdemelve a „legpestibb utca” elnevezést!
A rengeteg étterem, kávéház az éjszakába nyúló sokszínű bárok fényei, a mellékutcák eldugott vagy éppen hivalkodó romkocsmái révén a fiatalok kedvenc szórakozóhelyévé vált!
Három perc sétára van a világhírű Gozsdu-udvar karnyújtásnyira tőle a modern Central Passage üzletek, éttermek, szolgáltató egységek sokaságával.
Néhány perc gyaloglással érhető el az igazán pesti Klauzál téri piac, ahol a vidékről termelőktől érkező friss zöldségek, gyümölcsök, húsok sorakoznak a hangulatos üzletekben portékájukat vidáman, fennhangon kínáló árusaikkal.
A pár perces sétára elhelyezkedő Zsinagóga Budapest egyik építészeti ékessége is, amely nem csak a hitélet, hanem kulturális rendezvények színtere is.
Környezetében számos kóser étterem, üzlet található.
Ha a kapun kilépve balra fordulunk a sarkon lévő vadonatúj fitneszterem szomszédságában a Balettintézet és Budapest egyik legszebb tere a Liszt Ferenc tér található.
A teret elegáns éttermek és kávéházak sokasága tarkítja, mely egyedi színfoltja a városnak. Itt található a Zeneakadémia is amelynek hangversenyei számos hazai és nemzetközi előadók részvételével nyújtanak felejthetetlen komoly zenei élményt.
A háztól 2 percnyire a budapesti Champs Elysée az Andrássy út, amely nagy divatházak és márkák üzleteivel nyújt lehetőséget exkluzív ruhák, cipők és egyéb kiegészítők vásárlására.
Ugyanitt, a lakásoktól pár perc sétányira gyönyörködhetünk az Operaház lenyűgöző épületében, nézhetünk meg nívós opera és balett előadásokat. Egy saroknyira kezdődik a pesti Broadway, ahol színházak, éttermek és mulatók várják a szórakozni vágyókat.
Az Andrássy útról rövid sétával megközelíthető Szent István Bazilika , Magyarország egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége.
Európa első földalatti villamosával (M1 metro) néhány perc utazással érhetjük el a Hősök terét és a Vajdahunyad várával gyakran fémjelzett Városligetet.
A városliget a budapestiek egyik kedvelt pihenőhelye és kulturális centruma, amelyben Számos múzeum kiállításai nyújtanak maradandó élményt, az Állatkert és a Széchenyi gyógyfürdő pedig akár egész napos szórakozást is biztosít az idelátogató számára.

144200000 Ft

Referencia szám: LK040735

údaje Byt

3. poschodí

Cihla

Jiný

Ve výstavbě

Není zadáno

Novostavba

56 Čtvereční metr

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

Mapa