Byt k prodeji, Budapešť VI obvod

Hlavní stránka » Byt k prodeji, Budapešť VI obvod » Byt k prodeji, Budapešť VI obvod

109 500 000 Ft

€284 002
Údaje inzerenta

Schneiderné Bereczky Andrea

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
ÁRCSÖKKENÉS! Kiváló áron kínáljuk ~ 720.000Ft/nm!!!
VI. kerületben az Izabella utca Andrássy út és a Szófia utca közötti szakaszán, polgári ház legfelső - III. emeletén eladó egy napos, 140nm alapterületű (tul.lapon 138nm 3+fél szoba) KÖLTÖZHETŐ/JOBB ÁLLAPOTÚ, 3 nagy és egy félszobás, alkovos(gardrób most), hatalmas étkező-konyhás lakás, mely a lépcsőházból nyíló belső teraszról közelíthető meg - amit valóban terasznak használnak (+5nm) - így 145nm-t használ!
3,6m belmagasság, frissen átalakított és felújított konyha étkezővel - beépített gépesített konyhabútor, új bejárati ajtó. A fürdőszoba és a villanyvezetékek korábban voltak felújítva, cserélve. A fürdőben is van wc, illetve egy másik, ami külön nyílik a közlekedőről.
A szobák parkettásak, s két szobában is lett galéria kialakítva.
A fűtés gázkonvektorral és az egyik szobában HÉRA-val van, melynél a kémény ki lett bélelve, ugyanúgy, mint a fürdőszobában a vízmelegítőnek.
Az emeleten összesen két lakás van, a lépcsőháztól joobb és bal oldalra. S NEM körfolyosós! GYakorlatilag nincs szomszédja!!!
FRISS! Folyamatban van a társasház tetőterének értékesítése. 1 szint és plusz tetőtér ráépítésével megújjulna az épület külső-belsőhomlokzata, udvara és két lift kerülne beépítésre. A kapualj és a lépcsőház igényesen fel lett már újítva! Csendes, rendes lakóközösség!
Tömegközlekedés kiváló : 150 méterre a 73-as és a 76-os Troli az utcában, s az Andrássy úton a 1-es Metró és több busz és éjszakai járat is elérhető.
AZ INGATLAN AKÁR 2-3 KÜLÖNBEJÁRATÚ LAKÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ!

údaje Byt

3. poschodí

Cihla

Konvektorový

Dobrý

Není zadáno

Starší než 50 let

138 Čtvereční metr

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

Není zadáno

Mapa