Dům k prodeji, Érd

Hlavní stránka » Dům k prodeji, Érd » Dům k prodeji, Érd

129 000 000 Ft

€333 170
Údaje inzerenta

Cséri Katalin

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
Érd Parkváros frekventált részén kínáljuk megvételre ezt a 198 négyzetméter lakóterületű, kétszintes, kellemes hangulatú ingatlant. Az épület a kilencvenes években épült, elosztása rendkívül praktikus, nagy, tágas, élhető terek, nagyon jó arányok és térkialakítások. Földszint 122.21 +20 négyzetméter terasz, emelet: 73,46 négyzetméter. A földszinten kapott helyet egy nagy nappali és étkező, tágas konyha, vendégszoba, fürdő és egy déli fekvésű terasz. A nappaliban kandalló növeli téli hidegben a komfortérzetet. Az emeleti szinten került kialakításra 3 szoba, gardrób és fürdő. Fűtése gázcirkó, radiátoros hőleadókkal, valamint hűtő-fűtő klíma.
A telek 1026 négyzetméter összterületű, sík, a szomszédoktól szeparált, gyümölcsfákkal, cserjékkel beültetett. Parkolás 2 gépkocsi számára az önálló garázsban és 2 autónak felszíni beálló.
Ha ez az egyedi ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: HZ098254

údaje Dům

198 Čtvereční metr

1 024 Čtvereční metr

Průměrný

Rodinný dům

Cihla

S cirkulačním okruhem

Plyn

S veškerým komfortem

21-50 let starý

Není zadáno

Přízemní

Není zadáno

Mapa