Dům k prodeji, Segedín

Hlavní stránka » Dům k prodeji, Segedín » Dům k prodeji, Segedín

49 000 000 Ft

€123 221
Údaje inzerenta

Gombos Márton

Psaní zprávy
Zpráva musí obsahovat minimálně 10 znaků.
Popis

Přeložený text

Originální text
Új otthona várja a Tiszához közel!
Az ingatlan egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek nemcsak otthonra, hanem életmódra vágyik. A környék családi házas övezetének nyugalmát és biztonságát ötvözi a Holt Tisza közvetlen közelségével, melynek látványa és friss levegője mindennapjait kellemessé teszi és ideális a családi élethez vagy egy család alapításához. A természetes vízi rendszerek közvetlen közelsége pedig lehetőséget nyújt a vízparti sétákra, biciklizésre, horgászatra, piknikezésre és romantikus sétákra.
Az ingatlan környezeti előnyeihez tartozik az udvarban egy kisebb kert (~96m2) kúttal, ahol saját zöldségeket és gyümölcsöket termeszthet, valamint egy hatalmas hátsó kert ( ~277 m2), ahol a gyerekek és a háziállatok szabadon tudnak játszani. A kocsibeálló és garázs (~22m2) biztosítják, hogy járműveid mindig biztonságban legyenek, míg a kiskonyha (~19m2) és számos tároló (~Σ 60m2) segít a rend és a praktikum megteremtésében.
Az épület egy tisztes állapotban levő egyedi vályogház, amely hűvös nyári napokon is kellemes klímát biztosít. Belső terei tágasak és kényelmesek, ideálisak a családi együttlétekhez és vendégség fogadásához. A tágas konyha és étkező lehetővé teszi a közös főzést és étkezést. A jókora kamra rengeteg helyet kínál a tárolásra. A nagy nappali és különálló vendégszoba további helyet nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon még ma, és tegyen egy sétát álmai otthonában!
Az esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Your new home awaits you close to the river Tisza!
The property is for those lucky ones who not only want a home, but a way of life. It combines the tranquility and safety of the family-house zone of the neighborhood with the close proximity of the Holt Tisza, whose view and fresh air make everyday life pleasant and ideal for family life or starting a new one. The close proximity of natural water systems offers opportunities for waterside walks, cycling, fishing, picnicking and romantic walks.
The property's environmental benefits include a small garden in the yard (~96m2) with a well where you can grow your own vegetables and fruits, and a huge garden in the back (~277m2) where children and pets can play freely. The carport and garage (~22m2) ensure that your vehicles are always safe, while the kitchenette (~19m2) and numerous storage units (~Σ 60m2) help to create order and practicality.
The building is a unique adobe house in decent condition, which provides a pleasant climate even on cool summer days. Its interior spaces are spacious and comfortable, ideal for family gatherings and hosting guests. The spacious kitchen and dining room allow you to cook and eat together. The large pantry offers plenty of storage space. The living room and separate guest room provide additional space for rest and relaxation.
Don't miss this exceptional opportunity! Call today and take a tour in your dream home!
We are not responsible for any errors that may occur in the ad. The above information does not qualify as an offer according to Act V of 2013 on the Civil Code, so it is not bound by an offer.

údaje Dům

95 Čtvereční metr

835 Čtvereční metr

Průměrný

Rodinný dům

Vepřovice

Konvektorový

Plyn

Komfortní

Starší než 50 let

S uličním průčelím

Přízemní

Zařízený